http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SPEC OPS SURVIVAL

Novi foršpan za Modern Warfare 3!

modern warfare 3
Nakon što već neko vrijeme nije bilo novosti vezanih uz Modern Warfare 3, Activision je u javnost pustio potpuno novi gameplay foršpan koji nam predstavlja jedan od multiplayer modova

U posljednje vrijeme zabavljali su nas videomaterijali iz zatvorenog testiranja Battlefielda 3 pa smo pomalo i zaboravili na njegovog najljućeg konkurenta – novi Call of Duty. Activision je stoga sastavio foršpan koji prikazuje scene gameplaya iz Spec Ops survival moda.

 

 

U Spec Ops survival modu igrač će biti suočen s valovima neprijatelja te će svaki sljedeći val biti sve teži, a na igraču je da poživi što dulje.

 

Podsjećamo, na Modern Warfareu 3 rade čak tri razvojna studija – Infinity Ward, Raven Software i Sledgehammer Games. Igra bi se trebala pojaviti na tržištu 8. studenog, tj. samo tri dana prije izlaska Skyrima, što i nije neki problem jer će kampanja novog CoD-a opet najvjerojatnije trajati tek nekoliko sati.

 

Naravno, igra je u razvoju za nekoliko platformi: PC, PS3, Xbox 360, Wii i DS.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije