http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SKUPA POSLA

Otkrivena cijena igara za Sony Vitu

Playstation-Vita
Sudeći prema glasinama iz Japana, naslovi za Sonyjevu prijenosnu konzolu nove generacije imat će paprenu cijenu

Nova Sonyjeva konzola skoro je pola godine od službenog plasiranja na tržište. Ipak, prve neslužbene informacije o cijeni igara za nju već kruže globalnom mrežom (konkretno, izvor je gamefront.de). Sudeći prema japanskom Amazonu, startni lineup će se kretati oko 6090 jena. Za one kojima se ne da tipkati po kalkulatoru i čačkati po tečajnim listama, to je oko 55 eura.

 

Foršpan iz nadolazećih Little Deviantsa
 

Igra u pitanju je nova Disgaea 3 - čuveni Nippon Ichijev strateški RPG. Sony, doduše, nije službeno potvrdio da će igre koštati onoliko koliko piše na Amazonu. Međutim, ako to bude konačna cijena, bit će skuplje čak i od igara za PSP koje koštaju oko 46 eura, odnosno 5040 jena.

 

Igra o kojoj govorimo... Disgaea 3

 

Sama Vita trebala bi se pojaviti krajem ove godine u Japanu, a iduće na ostalim lokalitetima (EU, SAD). Dolazi u dvije verzije: 3G i WiFi te bi trebala koštati 250, odnosno 300 eura.

 

PsVita... i njen foršpan...

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije