http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GLOBAL OFFENSIVE

Uskoro novi Counter Strike?

cs
Nakon što je Valve učinio megapopularni Team Fortress 2 potpuno besplatnim, pojavile su se glasine da radi na novoj verziji svoje možda i najpopularnije igre

Valveov Team Fortress 2 jedan je od najpopularnijih multiplayer FPS-ova još od njegova izlaska, a baza igrača sigurno još se povećala nakon što je Valve učinio taj multiplayer FPS potpuno besplatnim, iako se objektivno radi o igri koja je još uvijek na vrhu popularnosti.

 

Sada su se pak pojavile glasine da Valve radi na potpuno novom multiplay FPS-u iz svog kultnog  serijala Counter Strike. Zanimljivo, glasine stižu od samih igrača koji navodno testiraju igru pod imenom Counter Strike: Global Offensive, ali i komentatora eSportsa. Prema njima, igra bi se trebala pojaviti na tržištu u prvoj četvrtini 2012. godine, iako još nije potpuno jasno radi li se o potpuno novom naslovu ili velikom updateu posljednje verzije CS-a.

 

Prema navodima onih koji navodno testiraju igru, implementirane su potpuno nove mape, oružja, granate i streljivo, a pogonit će je značajno unaprijeđeni Valveov engine Source.

 

U narednim danima očekujte daljnje informacije.  

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije