http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STOP STEAMU

Battlefield 3 i Origin javno se vole

Battlefield3
Nakon što je nedavno iz EA objavljeno da se Battlefield 3 neće moći kupiti na Valveovom servisu Steam, iz DICE-a je stigla potvrda da se neće moći pokrenuti bez instaliranog servisa Origin

Prije nekoliko dana pisali smo o inatu koji EA tjera prema Steamu, a sada je iz DICE-a potvrđeno ne samo da igru nećete moći kupiti na Steamu, nego i to da će vam za igranje Battlefielda 3 Origin biti neophodan. Igru ćete tako u digitalnom obliku moći kupiti samo na Originu, a kupite li kopiju u nekoj trgovini, instalacija Origina opet će biti obavezna.

 

 

Kao što smo naveli prije nekoliko dana, radi se najvjerojatnije o strategiji EA da pomoću najiščekivanije igre godine privuče što više novih korisnika na svoj relativno novi Origin i tako postane respektabilna konkurencija dominantnom Steamu. Naravno, EA ima potpuno pravo na takve poteze, no radi se o tome da se opet ne misli na krajnjeg korisnika - igrača - već isključivo na biznis. Podsjećamo, iz EA je stigla službena obavijest da su odlučili ne distribuirati igru preko Steama jer im Valveov servis 'onemogućuje konstantnu podršku korisniku'.

 

Bilo kako bilo, mislite li igrati Battlefield 3, Origin možete instalirati već danas, no valja zapamtiti da EA zadržava pravo da vam obriše account ne ulogirate li se na servis dvije godine.

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije