http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEĆEŠ MI U KANALIZACIJU

Zašto kupiti novi, a ne korišteni Rage?

Osim piratstva, sve veće glavobolje razvojnim studijima i izdavačkim kućama zadaju i preprodavači originalnih igara tj. kupci rabljenih igara, a kako su se u Id softwareu odlučili obračunati s tim, pročitajte u nastavku

Za sve izdavačke kuće kupovanje već korištenih igara novo je piratstvo. Naravno, ne radi se ni o čemu što bi bilo ilegalno, dapače, stvar je legalna, no kupnjom rabljenih igara vi u biti ništa ne plaćate izdavačkoj kući i razvojnom studiju i u tome leži najveći problem. Igrači se često okreću kupnji već rabljenih naslova jer za mnogo manji iznos dobivaju isti proizvod, a u posljednje vrijeme proizvođači igara pokušavaju smisliti nove metode kako privući korisnika da kupi novi proizvod.

 

Tako se Id Software, čiji će se Rage na tržištu pojaviti za nekoliko mjeseci, dosjetio da će određeni sadržaji u igri biti dostupni samo prvim kupcima. Ukratko, uz novi Rage dobit ćete jedinstveni kod pomoću kojega ćete moći downloadati dodatne sadržaje. Znači, ako kupite rabljenu igru s već iskorištenim kodom, do dodatnih sadržaja ćete također moći doći, no za njih ćete morati i dodatno platiti.

 

Ti sadržaji bit će obično neki podzemni leveli kroz koje će se obavljati neki side-questovi. Dakle,  ako ne downloadate dodatne sadržaje, igru ćete moći bez problema završiti, no propustit ćete dobar dio djelomično otvorenog svijeta Ragea - Wastelanda.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije