http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK PANDORE

Prvi teaser za Borderlands 2

borderlands22
Nedavno je Gearbox najavio izlazak nastavka uspješnog Borderlandsa, a sada je izdao i prvi teaser

Ranije ovoga mjeseca dogodilo se ono što smo svi nekako očekivali nakon uspjeha Borderlandsa – najava Borderlandsa 2. Nakon neuspjeha koji je donio izlazak preuzetog Duke Nukem Forevera, Gearboxu je potrebna uspješnica, a nastavak Borderlandsa mogao bi biti upravo to.

 

Iz Gearboxa najavljuju 'potpuno nove likove, skillove, krajolike, neprijatelje, opremu i oružje' te 'ambicioznu priču u kojoj ćemo otkriti sve tajne Pandore kroz njene još neviđene krajolike'. Kako ti novi krajolici izgledaju, možete i vidjeti u prvom teaseru, a iz Gearboxa je potvrđeno da je napravljen u engineu same igre.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije