http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KRALJEVSTVO ZA KONJA

Skyrim tri puta prostraniji od Fallouta 3

Bethesda je objavila 'okvirnu veličinu' nadolazećeg Skyrima

Bethesda, autor nadolazećeg epskog RPG-a Skyrim, trudi se novi naslov oblikovati tako da slijedi stope prethodnika. Barem što se prostranosti igrinog svijeta tiče. Naime, prema izjavi Bethesdinog Petea Morgana na ovogodišnjem Gamescomu, 'Skyrim će biti oko tri puta veći nego Fallout 3'. Ovo, jasno, daje naslutiti da igra i dalje nastoji biti poprilično prostrana. Međutim, fanovi serijala jako dobro znaju kako su dosadašnji Eldar Scrollsi bili puno, puno veći čak i od Skyrima.

 

Skyrimov gameplay trailer

 

Na oduševljenje fanova, autori tvrde da će igra biti toliko krcana sadržajem da će svi dosadašnji Bethesdini sandboxi u usporedbi s njom biti minijaturni. Mi se nadamo najboljem te jedva čekamo studeni kada će igra konačno i izaći.

 

Trailer koji je sve započeo

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije