http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ISO MIKI, KOLKO ORUŽJA

EA: Novi Battlefield na papiru

Battlefield3
Electronic Arts u javnost je pustio popis koji će oduševiti sve fanove virtualnih bojišnica

Na svekoliko oduševljenje svih hardcore fanova Battlefielda 3, Electronic Arts je objavio popis svih oružja, sve opreme, svih specijalizacija, klasa i vozila koji će se pojaviti u nadolazećem Diceovom hitu. Igra će, sudeći prema popisu, imati devet mapa za igru u više igrača, s time da su samo dvije službeno objavljene. Njihova imena bit će Caspian Border i Operation Metro.

 

Svježe objavljeni trailer za Caspian Border multiplayer mapu

 

A tu je i Operation Metro (za koji svi vjerojatno znate)
 

 

Popis je podijeljen na četiri stranice koje možete pročitati klikom na sljedeće linkove (prva, druga, treća, četvrta) koji su jučer bili objavljeni na IGN-ovom Planet Battlefieldu. Čini li vam se ovaj popis kao predskazanje ozbiljne prijetnje nadolazećem Call of Dutyju? Ili ih, kao pravi FPS igrač, planirate kupiti i MW i BF?

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije