http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TEŽE OD NAJTEŽEG

Blizzard objavio inferno mod za Diablo 3

Diablo 3 imat će mod igre koji je teži od čuvenog hella

Blizzard je danas objavio novu težinu za svoj nadolazeći akcijski RPG Diablo 3. Inferno mod igre predstavlja korak prema težem u odnosu na hell, koji je populariziran u Diablu 2. Za one koji nisu previše vremena proveli u Sanctuaryju, na hell težini vaš lik biva izbrisan ukoliko pogine. Što to znači je da takav mod igre predstavlja visoki rizik, no također nagrađuje iznimnim dropovima.

 

Inferno težina korak je prema naprijed. U njoj će, čini se, svi neprijatelji imati više statove, posebne moći i level viši od vašeg. Naime, maksimalni level u Diablu 3 je 60, što znači da će najslabiji mob biti level 61. Također, inferno nudi posebne ekskluzivne dropove, epske rune i slične đinđe koje će, vjerujemo, ohrabriti mnoge hardcore igrače da poduzmu rizik i odigraju mod igre u kojem, ako zeznu stvar, mogu izgubiti lika na kojemu su jako, jako dugo radili.

 

Ponešto o infernu

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije