http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PREGRŠT GAMEPLAYA

Napokon: Ovo je DOTA 2

Dugoiščekivana DOTA 2 na tržištu će se pojaviti još ove godine, a već danas po prvi puta možete vidjeti kako igra zaista izgleda i funkcionira

Kao što smo najavili prije nekoliko dana, DOTA 2 po prvi je puta predstavljena na Gamescomu 2011 koji se upravo održava u Njemačkoj. Ne samo da je demonstrirana, već je odmah održano i natjecanje, a jedan od mečeva možete vidjeti i u priloženom videu koji traje gotovo 50 minuta.

 

 

 

Imate li želju, na YouTubeu možete pronaći još mečeva, i to na službenom accountu DOTA-e 2.

 

Kao što već zasigurno znate, DOTA 2 u produkciji je u Valveovim prostorijama, pod strogim nadzorom IceFroga, legendarnog razvijatelja prethodnih verzija DOTA-e. Zanimljivo, njegovo pravo ime u javnosti nije poznato još ni danas.

 

Igra je u produkciji za PC i Mac.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije