http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAJIŠČEKIVANIJI MMO

Novi trailer za Guild Wars 2

Iako se datum izlaska Guild Warsa 2 ne zna ni otprilike, radi se zasigurno o trenutno najiščekivanijem MMO-u, a kako on trenutno izgleda, provjerite u novom traileru

Gejming industrija ovih se dana okupila na Gamescomu u Njemačkoj, pa nam tako stiže mnoštvo novih informacija i materijala za većinu nadolazećih naslova. Tako nas je i NCSoft počastio potpuno novim trailerom koji još jednom prikazuje svu ljepotu i spektakularnost Guild Warsa 2.

 

 

Što reći nego – wow! Guild Wars 2 zasad izgleda kao najozbiljniji pretendent na prijestolje koje još uvijek suvereno drži World of Warcraft s trenutnom bazom od 12 milijuna igrača. Kao što smo već spomenuli, datum izlaska Guild Warsa 2 još se ne zna, no čekanje će se, sigurni smo, itekako isplatiti. Da stvar bude bolja, igra neće imati pretplatu.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije