http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DEUS EX MACHINA

Igre koje izlaze ovoga tjedna

deusex3
Potencijalni hitovi u posljednjih su se nekoliko tjedana pojavljivali doslovno na kapaljku, no tome je napokon kraj. Stiže nam, naime, Human Revolution, jedan od najiščekivanijih naslova ove godine

Deus Ex: Human Revolution

 

Malo je toga što još nismo rekli o Human Revolutionu, i to nekoliko puta. Radi se o trećem nastavku u franšizi Deus Ex, čiji prvi dio velik dio igrača smatra najboljim naslovom u povijesti. Ipak, Human Revolution nije nastavak, već prequel, tj. njegova se radnja odvija prije radnje prvoga dijela. Još jedna stvar koja prilično zbunjuje ljude je to da Deus Ex nije FPS, nego čistokrvni RPG koji se igra iz prvoga lica. Autori igre obećavaju maksimalnu slobodu u odlučivanju kako proći svaku pojedinu situaciju te sve ono što je prvi Deus Ex činilo genijalnim. Oni koji su je već probali kunu se da je osjećaj na tragu originala i da nas očekuje odlična igra.

 

Je li to točno, znat ćemo već ovoga petka, kada će se igra pojaviti na europskom tržištu, i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Osim toga, ovoga tjedna ne očekuje nas ništa previše spektakularno - tek Street Fighter III: Third Strike Online Edition za Xbox 360 i PS3 te map pack za Black Ops pod imenom Call of Duty: Black Ops – Rezzurection.  

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije