http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LJUDSKA REVOLUCIJA

Posljednji trailer za Deus Ex!

Human Revolution na nekim se tržištima pojavio već danas, a nas u Europi očekuje u petak. Tom prigodom Eidos Montreal i Square Enix objavili su posljednji trailer za igru čiji razvoj pratimo već godinama

Deus Ex: Human Revolution danas se pojavio na policama trgovina određenih tržišta poput Sjeverne Amerike, dok će se u Europi pojaviti u petak, 26. kolovoza. Na stranim siteovima posvećenim gejmingu već su se pojavile i prve recenzije, a mi ćemo se do petka zadovoljiti posljednjim, launch trailerom za igru čiji razvoj pratimo još od 2007. godine.

 

 

Kao što smo rekli, prve recenzije već su dostupne i, kako to obično biva za svaki nadolazeći hit, ocjene su izvrsne. No, tako je prva tri dana kotirao i Dragon Age II, pa znamo kako je na kraju završio na gejmerskoj lomači, gdje mu je objektivno i mjesto.

 

Naravno, našu videorecenziju očekujte u najkraćem mogućem roku.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije