http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SONY NAJAVLJUJE SNIŽENJA

Microsoft ne planira rezati cijene Xboxa 360

xbox360_eksplozija
S obzirom da je njegova konzola drastično jeftinija od Sonyjeve, razumljiva je odluka Microsofta da do daljnjega ne snižava cijenu Xboxa 360

Na nedavno održanom Gamescomu u Njemačkoj Sony je najavio rezanje cijena PlayStationa 3, i to s 255,30 (verzija od 160 GB) i 291,05 (verzija od 320GB) na 199,99, tj. 249,99 funti. Prema tome bi jeftinija verzija stajala oko 1700 kuna, a skuplja oko 2100 kuna. Naravno, kod nas možemo očekivati cijene više za nekoliko stotina kuna.

 

Microsoft je na to odgovorio da ne planira snižavati cijenu Xboxa 360, što je, po nama, sasvim razumljivo. Pojedine verzije Xboxa 360 kod nas već se nekoliko mjeseci mogu nabaviti za 1500 kuna, a u inozemstvu još jeftinije. A kada znamo da PS3 i Xbox 360 pružaju u mnogočemu vrlo slično iskustvo, odluka često pada na Xbox 360 baš zbog njegove cijene.

 

Bilo kako bilo, svakako podržavamo snižavanje cijena PlayStationa 3 da bi konzole postale još prihvatljivije.

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije