http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BITKA ZA STALJINGRAD!

Multiplayer trailer za Red Orchestra 2

ro2
Kako će izgledati dugo očekivani nastavak kultnog multiplayer FPS-a, provjerite u nastavku

Godine 2006. na tržištu se pojavila igra pod imenom Red Orchestra: Ostfront 41-45, koja je u biti izrasla iz moda Red Orchestra: Combined Arms za Unreal Tournament 2004. Radi se o taktičkom shooteru koji nije izazavao mnogo odjeka među publikom i kritikom, no brzo je okupio krug vjernih obožavatelja koji ga jednako fanatično igraju i danas.

 

Nakon originala koji je bio multiplayer-only, Red Orchestra 2 imat će i singleplayer komponentu, no glavni oslonac i dalje će biti multiplayer koji bi ovoga puta trebao biti još bolji. A kako će točno izgledati, provjerite u novom gameplay traileru.

 


Red Orchestra 2 temeljit će se na legendarnoj bitki za Staljingrad, a na tržištu će se pojaviti već za nekoliko dana – 30. kolovoza. Ono što je posebice zanimljivo je to da će Red Orchestra 2 biti prva igra čija će se singleplayer kampanja moći igrati i na strani Hitlerove Njemačke. U igri će moći uživati samo vlasnici PC-ja, a prije negoli što započnu usporedbe s MW3 i Battlefieldom 3, napominjemo da se radi o drastično drugačijoj igri koja cilja na nešto ozbiljniju publiku.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije