http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OBOŽAVATELJI U AKCIJI

Snimljen nastavak najpopularnijeg filma iz Half-Lifea 2

hl2
'Escape from City 17' sigurno je najpoznatiji filmski uradak smješten u svijet Half-Lifea 2, a danas, dvije godine kasnije, dobio je i svoj nastavak

'Escape from City 17 – Part Two' pun je naziv nastavka najpoznatijeg, ali i najboljeg filma iz Half-Lifea 2, za koji su zaslužni isključivo vjerni obožavatelji tog legendarnog FPS-a. Prvi dio, koji je objavljen 2009. godine, trajao je tek pet minuta, dok njegov nastavak broji čak petnaestak.

 

Uostalom, kako to izgleda, uvjerite se sami.

 

 

Nakon što ste pogledali film, slobodno vam možemo otkriti da je cjelokupna produkcija stajala tek 250 (!!!) američkih dolara, što je suludo impresivno s obzirom na kvalitetu specijalnih efekata kojima obiluje.

 

Ovakvi uraci posljednjih nekoliko godina više nisu rijetkost, o čemu smo već pisali, no najveću inspiraciju i dalje predstavlja legendarni Half-Life 2.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije