http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

E3 DEMONSTRACIJA

Ovako izgleda XCOM

xcom
Nakon što je prikazan na ovogodišnjem E3-u demonstracija XCOM-a napokon je dostupna javnosti

XCOM je definitivno jedan od najneobičnijih naslova koji nas očekuju u sljedećih godinu dana. Radi se o FPS-u smještenom u XCOM-u, franšizi staroj gotovo dvadesetak godina. I dok je ta franšiza dosad spadala u žanr taktičkih strategija, 2K Games i 2K Marin odlučili su se za perspektivu iz prvoga lica.

 

Prvi foršpani i informacije izgledali su vrlo intrigantno, što i nije neobično s obzirom da se radi o razvojnom studiju zaslužnom za igre BioShock.

 

Sada je pak napokon objavljena demonstracija igre prikazana na ovogodišnjem E3-u te svi možemo vidjeti kako će funkcionirati i ono najvažnije – da neće biti tek još jedan bezglavi FPS, već igra u kojoj će biti potrebna upotreba taktike. Fenomenalnu atmosferu i dizajn ne trebamo ni spominjati.

 

 


XCOM bi se trebao pojaviti na tržištu 6. ožujka 2012, i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije