http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO CONCEPT ART

Ovo je svijet Haloa 4

Halo Reach
Osim na reizdanju prvog Haloa pod imenom Combat Evolved, 343 Industries užurbano radi i na posve novoj igri Halo

Mnogo je novoga u svijetu Haloa. Od franšize se nakon Halo: Reacha oprostio Bungie koji ju je stvorio, a nakon toga Microsoft je angažirao 343 Industries kako bi reizdali prvi Halo, ali i razvili potpuno novu igru – Halo 4.

 

O reizdanju Halo: Combat Evolved već smo pisali, a radi se o iznimno zanimljivom projektu. Naime, igra će se u isto vrijeme vrtjeti na dva grafička enginea – jednom suvremenom i jednom originalnom, a između navedenih moći ćete birati u realnom vremenu, u toku igre.  

 

O Halou 4 pak još se ne zna mnogo toga. Međutim, na recentnom je PAX-u prikazan video koji prikazuje art iz igre i pomoću kojega možemo vizualizirati svijet kako će izgledati u Halou 4. Ekipa iz 343 Industriesa naglasila je da streme tomu da priča u igri bude što dublja, s naglaskom na osobi Master Chiefa.

 

 

Halo 4 na tržištu bi se trebao pojaviti krajem sljedeće godine, dok će se Halo: Combat Evolved Anniversary na tržištu pojaviti 15. studenoga 2011. Naravno, oba će naslova biti ekskluzive Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije