http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZVUČI POZNATO?

Bivši zaposlenik tuži Take 2

take-two-interactive-logo
Bivši zaposlenik Take 2 odlučio je pokrenuti tužbu zbog loših uvjeta rada u firmi

Aaron Martinez, zaposlenik u quality assuranceu (osiguranju kvalitete) za vizualne koncepte unutar Take 2 Interactivea nedavno je pokrenuo tužbu protiv bivšeg poslodavca. Iako ovo možda zvuči kao svakodnevica za ovdašnje prostore, Martinez prigovara kako njegov rad nije bio plaćen. Da stvar bude još bolja, on i njegovi kolege su navodno radili pune smjene bez dozvoljene pauze, a svi sati nisu im obračunati.

 

Je li se to samo nama čini ili je pojam eksploatacije kod dotičnog developera sve češća pojava? Konkretno, L.A. Noire imao je sličnu situaciju koja je rezultirala nezahvalnim zaključivanjem odnosa među strankama koje su surađivale na projektu. Sada, kao vjerojatno još jedna kap u moru, zaposlenik te iste firme govori o lošim uvjetima za djelatnike u nižim karikama razvojnih timova. Novi sramotni trend ili izolirani incident? Procijenite sami.

 

Možda ne baš najprikladniji clip, no znate kako kažu: 'Smijeh liječi...'

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije