http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

THE END

Spektakl za kraj Star Wars Galaxiesa

Kao što već vjerojatno znate – krajem godine gasi se Star Wars Galaxies MMO. Tom prigodom Lucas Arts odlučio je preostalim igračima osigurati spektakularan završetak

Star Wars Galaxies na tržištu se pojavio davne 2003. godine i neko vrijeme bio iznimno dobro prihvaćen MMO. No, izdavač Lucas Arts te EA i Sony Online Entertainment nekim su drastičnim mjerama promijenili izvorno iskustvo, što je odbilo dobar dio fan-basea. Oni koji su se održali sve do danas moraju se pak pomiriti s činjenicom da se njihov omiljeni MMO potpuno gasi 15. prosinca ove godine.

 

Kako bi barem malo umanjili ljutnju i razočarenje igrača, u Lucas Artsu su odlučili gašenje igre proslaviti na spektakularan način i to tako da će se zbrojiti svi postignuti bodovi light, dark i neutral strane te na temelju toga odlučiti pobjednik.

 

'Strana s većim brojem bodova će biti konačni pobjednik te će na svakom pojedinom serveru preuzeti galaksiju. To će, naravno, utjecati na to kako će izgledati posljednji trenuci igre za sve tri strane. Pobjednike čeka proslava a za gubitnike možemo potvrditi da se neće povući bez ispaljenog metka', stoji u službenom izvješću.

 

Ipak, čini se da kraj igre neće vidjeti previše igrača. Navodno je još 2006. igru igralo tek nešto više od 10.000 igrača.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije