http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DRAKE'S DECEPTION

Novi gameplay video iz Uncharteda 3

uncharted 3
Najisčekivanija ekskluziva za PlayStation 3 na tržištu će se pojaviti u studenome ove godine, a kako napreduje, provjerite u novom gameplay videu

Izlazak Uncharted 3: Drake's Deceptiona zakazan je 2. studenoga ove godine, a u igri će moći, naravno, uživati samo vlasnici Sonyjeve konzole PlayStation 3. Radi se o izravnom nastavku na Uncharted 2, igru koja se smatra možda i najboljim naslovom na PS3 platformi uopće.

 

Uncharted 3 ostat će vjeran filozofiji franšize, ali unijeti i brojne novosti kako u gameplay mehanici, tako i pridodavanjem multiplayer moda koji su već brojni igrači mogli isprobati, a dojmovi su redom bili jako dobri.

 

Kako će pak izgledati singleplayer, vidjeti možete u još jednom gameplay videu koji prikazuje jednu vrlo atraktivnu sekvencu:

 

 

Eto, što reći nakon odgledanoga osim – Nathan Drake je stroj za destrukciju.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije