http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DUST TO DUST

Pripremite se za Gears of War 3!

gears of war 3
Treći i posljednji dio legendarne trilogije Gears of War moći ćemo zaigrati za već 19 dana, a za sve neupućene u trilogiju u Epic Gamesu su napravili impresivan trailer koji prelazi radnju prve dvije igre te nas uvodi u treću

Gears of War 3 možda je i najbitnija igra za Xbox 360 ove godine. Kako i ne bi, franšiza Gears of War neizmjerno je bitna ne samo za igrače već i za Microsoft te Xbox 360. Prvi dio serijala bio je prva velika igra za Microsoftovu konzolu koja je gaming svijetu pokazala za što je druga Microsoftova konzola sposobna.

 

Zbog svega toga nimalo ne sumnjamo da će Gears of War 3 biti uistinu spektakularan. Ipak, za sve one koji nisu imali priliku zaigrati prva dva dijela Epic je napravio trailer koji u nešto više od minutu prikazuje prva dva dijela te nas uvodi u treći:

 

 

Gears of War 3 na tržištu će se pojaviti još ovoga mjeseca – 20. rujna.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije