http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GEJMERI, UJEDINITE SE!

Stiže Playomania 2.0

Nova sezona Playomanije je pred nama, a pitanje je - jeste li spremni za nju?

Svima nam omiljena gejmerska televizija priprema se za novu sezonu, pa su nas, Gamereport, zamolili da vam prenesemo nekoliko jako dobrih vijesti. Mi smo rekli 'može, a gdje je ta rakija', nakon čega je slijedio tijek događaja koji nisu namijenjeni ovom portalu. Sve u svemu, tu je službena izjava, a ako želite vidjeti sneak preview, škicnite i na službeni trailer.

 

Prva hrvatska gejmerska televizija Playomania slavi svoj prvi rođendan novom programskom shemom. Bomba je bačena i donosimo samo najbolje hrvatskoj publici; 3. i 4. rujna počinje nova verzija Playomanije V.2.0.

 

Mašala!

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije