http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SONYEV ODGOVOR IPADU?

Stiže Sonyjev PS tablet

Sony uskoro izdaje ne jedan, već dva nova tableta s certifikatom Playstationa

Vjerovali ili ne, ovoga mjeseca izlazi prvi tablet Playstation. Nije vam jasno o čemu se radi? Pa, riječ je o touchscreen uređaju koji zbog certifikata Playstation omogućuje korisniku da downloada i pokreće Playstation igre kupljene na PS storeu. Uglavnom uređaj nosi ime Tablet S. Zbog čega su odlučili odkantati do sada poznati naslov S1, nama nije jasno. Uređaj košta oko 2500 kuna u Japanu, te bi trebao izađi tijekom ovog mjeseca.

 

S2, koji pak više liči na Nintendo DS trebao bi na tržište negdje u studenom. Naravno, imenovanje i ovog uređaja otišlo je u rodno mjesto tako da trenutačno nosi ime Tablet P. Oba uređaja su, kao što smo spomenuli, platforme Playstation te bi trebale komplementirati skorašnji izlazak dugo najavljivanog Playstation Phonea.

 

Informativni filmić za nove tablete

 

 

 

Sve o temi:
S1

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije