http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAKON PROLJETNE KRIZE

PlayStation Network niže uspjehe

PSN
Sony ne samo da se oporavio od proljetnih napada na PlayStation Network, već je ta mreža privukla i nekoliko milijuna novih korisnika

Svi se sjećamo jedne od najvećih kriza u Sonyjevoj povijesti kada su hakeri srušili PlayStation Network, i to na više od punih 20-ak dana. Štete za Sony bile su enormne, a PSN je u pogon potpuno vraćen tek nedavno kada je usluga vraćena i u Japanu. U Japanu je naime uključenje nadzirala i vlast koja je od Sonyja tražila mnogo veću zaštitu korisnika.

 

Ipak, Sony se, barem tako tvrdi njegov izvršni direktor Howard Stringer, uspješno oporavlja. Prema njemu, PlayStation Network je nakon ponovnog uključenja pridobio čak tri milijuna novih korisnika, što je, moramo se složiti, vrlo impresivna brojka. Ako je istinita, naravno.

 

Sony je pri padu PSN-a izgubio milijune dolara, kao i kod ponovne uspostave servisa, a ugroženo je čak 70 milijuna korisničkih profila.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije