http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI COD

Ovako će izgledati multiplayer u Modern Warfareu 3!

Već neko vrijeme znamo kako će izgledati multiplayer u Battlefieldu 3, a kako će online komponenta izgledati u njegova najljućeg konkurenta – provjerite u nastavku

Još malo i ljeto će biti gotovo, a s jeseni će napokon, nakon ljetne suše, početi pristizati i veliki hitovi koji se očekuju cijele godine ili već nekoliko godina. Dakako, tu je nezaobilazno spomenuti i Battlefield 3 te novi Call of Duty koji su vjerojatno najiščekivanije igre godine. Možda to i ne bi bilo tako da izlazi samo jedna od igara, no mora se priznati da su EA i DICE prilično jako zapaprili Activisionu  nevjerojatno ambicioznim Battlefieldom 3.

 

Nedavno smo se mogli uvjeriti u to kako će izgledati multiplayer u BF3 s obzirom na mnogo video materijala iz zatvorenog testiranja alpha verzije igre, a sada je Activision odlučio otkriti kako će izgledati njihov multiplayer.

 

 

Call of Duty: Modern Warfare 3 na tržištu će se pojaviti 8. studenog i to za PC, PS3, Xbox 360, Wii te DS.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije