http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DEAD ISLAND! DRIVER! RESISTANCE 3!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

resistance3
Nakon što smo prošloga tjedna napokon uspjeli zaigrati Deus Ex: Human Revolution, taj RPG bio je samo nagovještaj hitova koji će odsad stizati sve češće

Dead Island

 

Još otkako je najavljen fantastičnim CGI trailerom koji je smekšao hladna gejmerska srca, Dead Island je ostao u fokusu gejmerske javnosti. Radi se o pomalo netipičnom horror survival FPS-u smještenom u otvoreni svijet tropskog otočja. Iako se radi o FPS-u, naglasak će ipak biti na melee borbi kako bi sukobi s hordama zombija bili što interesantniji, a dobra vijest za neke je i to da će igra obilovati RPG elementima.

 

Igra će se na tržištu pojaviti ovoga petka, i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

 

Driver: San Francisco

 

San Francisco se za Wii, PS3 i Xbox 360 kod nas zapravo pojavio prošloga petka, dok će se u ostatku svijeta pojaviti sutra, 6. rujna. PC igrači će pak novi Driver moći zaigrati krajem mjeseca.

 

Razvoj igre obilježile su neke prilično neobične odluke razvojnog tima. Protagonist se nalazi u komi i cijela igra zapravo se događa u njegovu umu, zbog čega može primjerice mijenjati vozila samo snagom volje. Dodatan gnjev fanova Ubisoft je navukao odlukom da se u igru implementira kontroverzna DRM zaštita koja će od igrača tražiti stalnu vezu  na internet. Ljutnja fanova iz svega ne proizlazi samo zbog same prirode zaštite već iz činjenica da se ta ista zaštita već nekoliko puta pokazala totalno neučinkovitom.

 

Eh, da – igra je procurila na torrente krajem prošlog mjeseca. Džabe vam DRM, Ubisoft, iako piratstvo ni najmanje ne podržavamo!

 

 

 

Resistance 3

 

Resistance 3 jedna je od najisčekivanijih ekskluziva za PlayStation 3 ove godine. Radi se o FPS-u smještenom u 1957. godinu na području SAD-a koji je okupirala izvanzemaljska vrsta Chimera.

 

Igru ćete moći zaigrati ovoga petka.

 

 

 

Warhammer 40,000: Space Marine

 

Ovoga tjedna napokon stiže i nova igra smještena u Warhammer 40k svemir, i to u obliku TPS-a, i to iz ruku Relic Entertainmenta, studija zaslužnog za fantastični serijal Warhammer RTS.

 

Igru ćete moći zaigrati ovoga petka na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

 

Rock of Ages

 

Nakon što se posljednjeg dana prošloga mjeseca pojavio na Xboxu 360, Rock of Ages će se ove srijede pojaviti i na PC-u. Radi se o novoj igri autora fantastičnog Zeno Clasha!

 

 

 

Sve o temi:
wii
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije