http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KARIKA KOJA NEDOSTAJE

Prvi DLC za Deus Ex: Human Revolution

deusex
Prvi DLC za recentni Deus Ex trebao bi biti izdan još ove godine, i to pod imenom 'The Missing Link'

Prema portalu Siliconera, prvi DLC za nedavno objavljeni RPG Deus Ex: Human Revolution  trebao bi se pojaviti na tržištu još ove godine, i to pod imenom 'The Missing Link'. Zanimljivo, do te informacije nisu došli od nekog izvora iz Eidosa, već kopanjem po RSS-u službene stranice igre.

 

Radnja navedenog DLC-a trebala bi se odvijati u potpuno novom okružju, a zanimljivo je da Adam Jensen neće moći koristiti svoje mehaničke dodatke koji su ga održali na životu, ali i koji ga čine onim što jest u igri. Znači li to da će se radnja DLC-a odvijati prije radnje same igre, još nije poznato.

 

Nakon što su te informacije procurile, DLC je i službeno najavljen, a na tržištu će se pojaviti već sljedeći mjesec.

 

Našu videorecenziju Deus Ex-a očekujte vrlo skoro!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije