http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZOMBI MASAKR

Uwe Boll opet snima film po igri

uweboll
Uwe Boll jedan je od najomraženijih filmskih redatelja, planetarno poznat po vrlo lošim ekranizacijama igara

Dungeon Siege, Blood Rayne, Dead Or Alive, Far Cry, Alone in the Dark i Postal samo su neki od naslova filmova Uwea Bolla, njemačkog redatelja koji doslovno niže filmove snimljene po igrama iako zapravo nikada ne uspijeva zaraditi na njima. U čemu je tajna? Njegove filmove navodno sufinancira njemačko ministarstvo kulture, zbog čega je ovaj ekscentrik aktivniji nego ikada.

 

 

 

Sada se čovjek uhvatio i ekranizacije još jedne igre za koju, iskreno priznajemo – ni sami nismo čuli. Naime, 1998. na Amigi je izdana igra pod imenom Gloom 4 tj. Zombi Massacre, što će biti i naziv novog Bollovog filma. Ipak, dotični je ovaj put redateljsku palicu prepustio Marcu Ristoriju i Luci Boniju, a sam se prihvatio produkcije.

 

Uwe Boll čak je nekoliko filmova snimao na zagrebačkim ulicama, pa i na nekoliko lokacija na Sljemenu, stoga ne bismo bili iznenađeni da i Zombi Massacre djelomično bude snimljen u Hrvatskoj.  

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije