http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DO LISTOPADA

Odgođen izlazak Deus Exa u Japanu

DeusEx
I dok svijet već naveliko uživa u Human Revolutionu, Japanci će se morati strpjeti još mjesec dana

Deus Ex: Human Revolution na europskom se tržištu pojavio 26. kolovoza, a ovoga četvrtka, 8. rujna, trebao se pojaviti i na japanskom tržištu. Ipak, to se neće dogoditi i igra će u toj zemlji biti lansirana tek u listopadu.

 

Naime, Japanese games rating board upozorio je Square Enix da se igra ne može pronaći na policama trgovina sve dok se neke stvari u igri ne korigiraju. Iz Squarea nisu objasnili o čemu se točno radi, no poznato je da se radi o nekoj situaciji prisutnoj na samo jednom području igre zbog čega Eidos mora poraditi na samom kodu, a Square će za Japan morati umnažati potpuno novu verziju igre, što ih sigurno neće usrećiti s obzirom na troškove umnažanja.

 

Ipak, Eidos Montreal i Square Enix mogu biti itekako zadovoljni. Njihov dugo očekivani RPG naišao je na vrlo dobre kritike, a ni prodaja nije podbacila. Zanimljivo, čak 59 % primjeraka igre kupili su vlasnici konzole Xbox 360.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije