http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAKON MILIJARDU GODINA

Objavljen datum izlaska Maxa Paynea 3

mp3
May Payne 3 će se pojaviti na tržištu u ožujku sljedeće godine, potvrđeno je iz Rockstar Gamesa

Max Payne 3 prvotno je najavljen za 2009. godinu, no nedugo prije toga izgubio mu se svaki trag te se nagađalo da je projekt možda i ugašen. No to se ipak nije dogodilo i u travnju ove godine dobili smo prve informacije i screenshotove iz trećeg nastavka u trilogiji.

 

Danas je napokon objavljen i novi službeni datum izlaska, a on glasi – ožujak 2012. godine.  Samo tri godine zakašnjenja. Igra je u produkciji za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Zanimljivo, iz Rockstara je potvrđeno da će igra imati i multiplayer, što će biti prvo online iskustvo u franšizi Max Payne. Radnja singleplayer kampanje nastavlja se izravno na radnju Maxa Paynea 2 - i dalje progonjen prošlošću, Max se odlučuje na novi život, i to u Sao Paulu, gdje radi kao zaštitar bogate obitelji.

 

Autori, naravno, obećavaju svu silu poboljšanja kako u gameplayu, tako i u aspektu tehnikalija. Igra će koristiti Rockstarov Advanced Game Engine te fiziku Natural Motion za što realnije animacije.

 

I to bi ukratko bilo to. Veselimo se povratku legendarnog Maxa, no s velikom dozom opreza s obzirom na sve što je okruživalo razvoj trećeg dijela tog serijala.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije