http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Resistance 3

KA_Resistance3
Datum objave:
09.09.2011 11:23
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Stigao je do sada najbolji nastavak iz ovog Playstation 3 ekskluzivnog FPS serijala
Resistance 3 je ekskluziva za Playstation 3, i to se vidi. Naime, taj čistokrvni FPS ima gomilu dinamike, prekrasna, ponekad bizarna oružja i predivnu grafiku koja koristi PS3 hardver kako treba. Stvarno, Resistance 3 je raj za oči; neke scene izgledaju kao da su prerenderirane te je već to dovoljan razlog da zaigrate igru. Međutim, Resistance 3 je i zarazan. Kompletna gameplay dinamika je tako fino poštimana da ćete samo pucati, pucati, igrati i igrati. Ozbiljno, trebate isprobati da biste uočili hipnotička svojstva igre. No da ne duljimo, pogledajte našu ekskluzivnu, live recenziju igre i uživajte. 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije