http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

2007.-2011.

Četiri godine nakon izlaska Crysis dolazi na konzole

crysis2
Crysis se na tržištu pojavio 2007. godine i postao ultimativni benchmark za PC platformu, a nadmašiti ga nije uspio ni nastavak koji je u dosta aspekata inferiorniji od njega

Crysis dolazi na konzole, potvrđeno je iz Cryteka. I ne samo to, vlasnici PlayStationa 3 i Xboxa 360 moći će ga zaigrati već sljedećeg mjeseca. Kada se 2007. godine pojavio na PC platformi, Crytek je postavio potpuno nove standarde u kategoriji grafičkog prikaza, a drži ih i danas. Naime, po izlasku Crysisa 2 otkriveno je da nastavak koristi mnoge teksture iz originala, no u mnogo manjoj rezoluciji. Što i nije neko iznenađenje s obzirom da je Crysis 2 istovremeno razvijan i za konzole, no potvrđuje da nastavak nije uspio s trona skinuti mnogo stariji original.

 

I dok četiri godine u svijetu igara zvuče poprilično mnogo, vrijeme nije pregazilo Crysis. Uostalom, pogledajte i sami kako će izgledati verzija za Xbox 360:

 

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije