http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NO SAMO JEDNA PRAVA IGRA

Šest Blizzardovih izdanja u sljedeće tri godine!

diablo 3
Ako ste se nakon pročitanog naslova poveselili, savjetujemo vam da smanjite oduševljenje – Blizzard najavljuje jednu igru i – pet ekspanzija

Blizzardov Thomas Tippl na Citi 2011 Technology konferenciji prošloga je tjedna najavio čak šest Blizzardovih igara, ili bolje reći - izdanja. Nakon početnog oduševljenja, otrježnjavajuće informacije izgledaju ovako: dvije ekspanzije za World of Warcraft, dvije preostale kampanje za StarCraft II, Diablo III i DLC za Diablo III.

 

I to je ukratko to. Ni glasa od Titana, novog MMO projekta kojim bi Blizzard trebao zamijeniti World of Warcraft u nadolazećim godinama.

 

 

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije