http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA PC I XBOX 360

Objavljen FIFA 12 demo!

FIFA 12
Već danas svi vlasnici PC-a i Xboxa 360 mogu zaigrati najnovije izdanje FIFA-e, dok će vlasnici Sonyjeve konzole tu čast imati sutra

FIFA 12 izlazi već ovoga mjeseca, točnije – 29. rujna i to, kao i obično, za svu silu platformi: PC, PS3, Xbox 360, Wii, 3DS, PlayStation 2, PSP, Xperia Play. Kao i svake godine, iz EA najavljuju pregršt poboljšanja, a ovaj puta zaista im i vjerujemo. FIFA je nakon 2010 izdanja zaista postala sasvim nova igra dostojna imena koje nosi.  

 

Danas je pak izdana demo verzija igre i to za PC i Xbox 360 platforme, dok će vlasnici PlayStationa 3 u njoj moći uživati već sutra. Obje verzije teže gotovo isto – 1.5 GB.

 

U demo verziji možete zaigrati s momčadima Arsenala, Barcelone, Milana, Manchester Cityja, Marseillea i Borussie Dortmund. Dostupan je jedan stadion i to City's Etihad Stadium, a utakmice traju po šest minuta.

 

PC verzije možete se dokopati ovdje.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije