http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEPLAY VIDEO

Desetak minuta helikopterske akcije iz Ace Combata

acah
Ace Combat: Assault Horizon arkadna je letačka simulacija namijenjena široj publici, a kako izgleda, pogledajte u nastavku

Ace Combat: Assault Horizon najnovija je igra u Ace Combat serijalu koji cilja na nešto širu publiku skloniju arkadnom pristupu upravljanja letjelicama. Na igri radi Project Aces studio, a ista bi se na tržištu trebala pojaviti već sljedećega mjeseca, tj. 14. listopada.  

 

Nažalost, žele li zaigrati ovu arkadu, vlasnici PC-a sreću će morati potražiti u društvu neke od konzola – Xboxa 360 i PlayStationa 3.

 

A kako Assault Horizon izgleda, provjerite u priloženom videu:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije