http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POŽURITE

Dokopajte se Portala – potpuno besplatno!

portal 2
Portal 2 jedna je od najboljih igara ove godine, ako ne i najbolja. A kako je sve započelo, sljedećih nekoliko dana moći ćete provjeriti potpuno besplatno

Portal se na tržištu pojavio još 2007. godine i na pomalo ustajalu scenu donio igru koja je bila namijenjena rješavanju zagonetki, no ipak su je prigrlile i šire mase. Ove godine imali smo priliku zaigrati i nastavak pod imenom Portal 2, igru koja je još više digla ljestvicu žanra čiji je praktički jedini član. Portal 2 jedan je od najozbiljnijih kandidata za igru godine, a zanima li vas kako izgleda njegov prethodnik, imamo dobre vijesti!

 

Naime, Valve je odlučio na nekoliko dana učiniti Portal potpuno besplatnim, no požurite, akcija traje samo do 20 rujna.  Igru možete dowloadati ovdje.  

 

 

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije