http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GEARS 3!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

gears of war 3
Ovoga tjedna stiže najiščekivanija ekskluziva za Xbox 360 ove godine

Ljeto je na sigurnom zalasku, jesen sve bliže, a s njom i brdo igara koje očekujemo cijelu godinu. Ako ste već odigrali Deus Ex, novi Warhammer40k i Dead Island, ovoga vas tjedna očekuje još jedan blockbuster – Gears of War 3.

 

Gears of War 3: O franšizi Gears of War, vjerujemo, znate već sve, bili vlasnici Microsoftove konzole ili ne. Radi se o definitivno najiščekivanijoj igri na spomenutoj platformi i vjerujemo da se ekipa u Epicu maksimalno potrudila jer radi se o posljednjoj igri u franšizi. Barem tako tvrde, jer s uspješnim se franšizama nikada ne zna.

 

Više o samoj igri možete saznati u našoj najavi, a igru ćete moći zaigrati već sutra!

 

 

F1 2011: F1 2010 definitivno je najbolja simulacija Formule 1 dosad, a hoće li ovogodišnji nastavak biti dostojan te titule, moći ćete provjeriti već ovoga petka – 23. rujna. Igra je kreirana za PC, PS3 i Xbox 360, dok će se naknadno pojaviti i na konzolama 3DS te PlayStation Vita.

 

Prve kritike složne su u stavu da se radi o izvrsnoj igri koja se zapravo vrlo malo razlikuje od prethodnika, no zahtijeva više vještine jer je AI protivnika značajno unaprijeđen.

 

 

Fallout: New Vegas — Lonesome Road: još Fallouta! Kao da to niste očekivali... Lonesome Road četvrti je i posljednji DLC za New Vegas – nakon Dead Money, Honest Hearts i Old World Blues.

 

 

Osim navedenoga, u srijedu možete očekivati Worms: Ultimate Mayhem (za PC),  Might & Magic: Clash of Heroes (PC)...

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije