http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO NA PS3

Kupite novi Assassins Creed i besplatno dobijte prvi dio

acr
Kupnjom Assassins Creed Revelationsa svi će vlasnici PlayStationa 3 besplatno dobiti i prvu igru u serijalu

Assassins Creed: Revelations na tržištu će se pojaviti 15. studenoga ove godine na platformama PC, PS3 i Xbox 360. Najviše razloga za zadovoljstvo će zasigurno imati vlasnici Sonyjeve konzole, i to zato što će uz Revelations dobiti i kopiju prvog Assassins Creeda potpuno besplatno. Ubisoft je ovu hvalevrijednu akciju isplanirao u suradnji sa Sony Online Entertainmentom i to je praktički sve što trebate znati o tome.

 

Prvi Assassins Creed na tržištu se pojavio 2007. godine te je do danas postao najpopularnija sandbox franšiza, neovisno o platformi. Stvari bi možda bile drugačije da smo u međuvremenu vidjeli još koju GTA igru, no nismo, a AC je svojom kvalitetom zasigurno zaslužio tron.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije