http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRIPREMA ZA NASTAVAK?

Recite Gearboxu što mislite o Duke Nukemu

dnf_bg
Ekipa iz Gearboxa nedavno je javnosti jasno dala do znanja da u budućnosti planira napraviti novu igru Duke Nukem, zato ih sad zanima što mislite o fijasku pod imenom Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever nakon 14 godina razvoja na tržištu se pojavio ranije ove godine, a kritika i publika nisu čekale dugo da ga – sasijeku u korijenu. Radi se o zastarjeloj igru u svakom njenom aspektu, što i nije neobično – Duke Nukem Forever se na tržištu prvotno trebao pojaviti 1998. godine. Zasigurno i sami nezadovoljni igrom koju su izdali, u Gearboxu su nedavno najavili da će, prije ili kasnije, krenuti u rad na novoj igri Duke Nukem na kojoj će raditi isključivo oni.

 

Podsjećamo, Forever je godinama razvijao 3D Realms, dok je Gearbox samo preuzeo projekt nakon njegova gašenja i zapravo samo igru dovršio u toj mjeri da bude spremna za izlazak.

 

Kako bi pak sljedeći Duke bio što bolji, Gearbox je pokrenuo site s upitnikom u kojemu odgovarate na niz pitanja o Foreveru, ali i o tome što općenito volite u FPS-ovima, a što ne. Upitnik će vam oduzeti nekoliko minuta, a korist bi na kraju od svega mogla biti velika jer vrlo malo kompanija danas sluša želje igrača.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije