http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TEKSAŠKI PAR UHAPŠEN NAKON BIZARNOG POHODA

Krali meso i videoigre

kobasica
U Teksasu je nedavno okončan jedan od čudnijih kriminalnih pohoda u zadnje vrijeme

Da mesni proizvodi i videoigre idu ruku pod ruku, potvrđuje bizarna vijest iz Corpus Christi u Teksasu. Naime, tamošnji bračni par jučer je u dućanu ukrao nekoliko kila mesa. Nakon toga su krenuli prema lokalnom Toys'R'Us-u, kako bi nabavili nekoliko videoigara. Međutim, budući da je policija reagirala relativno brzo, njihov automobil bio je pokupljen i odvučen, tako da su, ne znajući to, ostali bez prijevoza. Uglavnom, odmetnički par ušao je u gore spomenuti dućan s igračkama, otuđio desetak igara te krenuo prema mjestu gdje je ostavio automobil.

 

Na njihovo razočaranje, tamo ih je dočekala policija koja im je, unatoč njihovom čeznutljivom pogledu, oduzela meso i igre, te ih strpala u maricu. Ovim je bio završen jedan od bizarnijih 'valova zločina' u recentnoj povijesti ovog teksaškog grada. Poruka ove priče je, osim da se zločin ne isplati, pretpostavljamo - da ako mislite peći roštilj i igrati videoigre, preporučuje se da i jedno i drugo platite.

 

BOOM! Headshot!

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije