http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

THQ IGRA NA SIGURNO

Homefront 2 dodijeljen Cryteku

homefront
Nakon što je Homefront kvalitativno podbacio, THQ je izradu njegovog nastavka prepustio – Cryteku

Kada se prije nekoliko mjeseci pojavio na tržištu, dugo isčekivani Homefront u najmanju je ruku – podbacio. Igra je sadržavala vrlo kratku singleplayer kampanju prepunu problema karakterističnih za neiskusni studio. S druge strane, THQ je prodajom i financijskom stranom priče bio vrlo zadovoljan, no unatoč tomu – Kaos Studios trajno je ugašen.

 

Nedugo nakon toga iz THQ-a je potvrđeno da se planira i Homefront 2, a sada je potvrđeno i tko će preuzeti franšizu. To će biti ni manje ni više – Crytek, megapopularni studio zaslužan za Far Cry i Crysis.

 

Iz THQ-a naglašavaju da su odlučili uzeti Crytek jer se radi o 'trenutno najvećim talentima u industriji', a iz Cryteka tvrde da im je dodijeljena potpuna sloboda pri izradi nastavka.

 

Izlazak igre očekuje se 2014. godine, i to na PC-u i konzolama koje će tada biti aktualne.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije