http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

S LEĐA UZ DUBSTEP

Multiplayer trailer za nadolazeći Assassins Creed!

revelations
Ubisoft je napokon objavio trailer koji prikazuje scene gameplaya iz multiplayer komponente nadolazećeg Revelationsa

Multiplayer se prvi put u Assassins Creedu pojavio u prethodnom Brotherhoodu te je dobio prilično dobre kritike, stoga je u Ubisoftu odlučeno da će multiplayer komponenta biti ugrađena i u Revelations.

 

Kako će pak to izgledati, možete pogledati u novom traileru koji prikazuje isključivo scene gameplaya popraćene neobičnom dubstep glazbom:

 

 

Revelations će se na tržištu pojaviti 15. studenoga na platformama PC, PS3 i Xbox 360. Iz Ubisofta najavljuju da će multiplayer komponenta biti tek nadograđena verzija one iz Brotherhooda, uz dodatne modove koji će biti više fokusirani na samu naraciju, 'što je i obilježje cijele franšize', kako kažu u Ubisoftu.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije