http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBOG SLABE PRODAJE

Enslaved ipak bez nastavka

enslaved_3
Enslaved: Odyssey to the West bio je jedno od najljepših iznenađenja prošle godine, no zbog loše prodaje njegov razvojni studio ne planira izradu nastavka

Enslaved se prošle godine pojavio bez mnoge pompe i na kraju oduševio mnoge koji su ga zaigrali. Nažalost, onih koji ga jesu zaigrali bilo je vrlo malo: prema prodajnim rezultatima – manje od milijun. Igra je intrigirala izvrsnom pričom, veselom paletom boja unatoč postapokaliptičnom settingu te neobičnom vezom između dvoje protagonista.

 

U svakom slučaju, imate li neku od konzola, svakako odigrajte Enslaved, radi se o zaista dobroj akcijskoj avanturi koja vas neće razočarati unatoč nekim problemima.

 

'Enslaved je trebao proći bolje. Sada smo trebali raditi na nastavku i usavršavati ga, što se i radi kod uspješnih franšiza', objasnio je suosnivač studija Ninja Theory Tameem Antoniades. To se ipak, kao što smo već naglasili – neće dogoditi. Igra je prodana u otprilike 800.000 primjeraka, što izdavačkoj kući nije dalo ni dovoljno motiva, a ni financijskih sredstava da uloži u izradu nastavka.

 

Ninja Theory trenutno radi na razvoju sljedećeg naslova Devil May Cry.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije