http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REBOOT

Što to XCOM odvaja od ostatka franšize?

xcom
Zašto će XCOM biti drastični odmak od ostatka kultne franšize, saznajte u novom dnevniku razvojnog studija

XCOM je nadolazeći FPS/TPS iz studija 2K Marin koji će oživjeti kultnu franšizu X-Com. Međutim, saznavši da će nova igra biti FPS, mnogi obožavatelji uzmigoljili su se i od autora tražili odgovor – zašto igra neće biti turn-based strategija, kao i dosad. 'Jer je spomenuti žanr postao irelevantan', glasio je odlučni odgovor iz 2K Marina.

 

I zaista, autorima se teško može prigovoriti, jer tržište strategija nikada nije bilo pusto kao što je danas. Budimo realni, velike izdavačke kuće ne ulažu novac da bi u igri mogla uživati nekolicina vjernih sljedbenika, već što veći broj ljudi. A prema prvim video materijalima i informacijama, 2K je na vrlo dobrom putu: igra izgleda izvrsno.

 

No zašto će XCOM zapravo biti reboot, a ne tek obični nastavak i još mnogo zanimljivih informacija, saznajte u najnovijem dnevniku razvojnog studija:

 

 

Izlazak igre planiran je za početak ožujka 2012. godine za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije