http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POLJSKI FANTASY U NAPONU SNAGE

Treći Witcher u izradi, drugi dobiva DLC

KA_Witcher2
S ovogodišnjeg Eurogamer expoa stižu dobre vijesti za fanove serijala Witcher

Prema svemu sudeći, CDP nikako ne planira prestati izdavati dodatke te nastavke svoje RPG uspješnice The Witcher. Autori čuvenog PC naslova u nedavnom su Eurogamer intervjuu potvrdili kako je na pretprodukciji trećeg Witchera rad počeo dok je drugi dio još bio u razvoju. Sukladno tome, natuknuli su kako će i Witcher 2 dobiti svoju dozu dodatnog sadržaja.

 

Intriga, mačevi, žemskinje...

 

Iako niti jedna od gore navedenih novosti nije 'doslovna stopostotna' službena izjava, nekako nam se čini kako će se CDR držati svojih obećanja. U krajnjoj liniji, eskapade čuvenog lovca na čudovišta Gerarta do sada su zaradile popriličnu količinu novca. Upravo zbog toga lako je zaključiti kako potencijal ovakve franšize može ne-izradnjom ekspanzija, nastavaka i DLC-a ignorirati samo netko tko nema pojma kako zaraditi u ovome poslu.

 

Inače, igra je osim kod fanova prošla iznenađujuće dobro kod kritičara. Dijelom, pretpostavljamo, zbog toga jer predstavlja u posljednje vrijeme zapostavljeni 'PC exclusive' kadar. Na razočaranje purista, doduše, igra će biti prepravljena za Xbox 360, gdje će dobiti i određenu dozu dodatnog sadržaja. Ovo, pretpostavljamo, je napravljeno kako bi vlasnici PCa i Xboxa kupili obje verzije samo kako bi igrali "prošireni" director's cut. Ako to uspiju prodati, svaka im čast. U svakom slučaju, zaista ne možemo pronaći razloga zbog čega se ne radovati ovim vijestima. Witcher 2 je sjajna igra koju će se dugo pamtiti kao jednu od najvećih uspješnica modernog PC RPG žanra.

 

Još intriga...

 

 

Sve o temi:
PC
dlc

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije