http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JOŠ SPEKTAKULARNIJI

Prošireni E3 trailer za AC: Revelations

revelations
Na prošlome E3-u Ubisoft nas je kroz CGI trailer upoznao s pričom nadolazećeg Assassins Creeda, a sada je objavljena i proširena verzija

Priča je oduvijek bila gotovo najvažniji kotačić mehanizma u serijalu Assassins Creed, a kako će izgledati u Revelationsu, mogli smo vidjeti u spektakularnom traileru koji je objavljen za vrijeme trajanja ovogodišnjeg sajma E3. Ubisoft je odlučio objaviti i produženu verziju, koja je još – bolja:

 

 

Podsjećamo, Assassins Creed: Revelations na platformama PC, PS3 i Xbox 360 moći će se zaigrati 15. studenoga 2011.

 

Što se pak sam priče tiče, kroz igru ćemo još jednom preuzeti uloge poznatih junaka serijala AC: Altaïr ibn La-Ahada, Ezia Auditorea i Desmonda Milesa. Radnja će započeti u Kostantinopolu 1511. godine gdje ćemo u ulozi Ezia morati pronaći drevni artefakt koji je na sigurno sakrio Altaïr. Radi se o artefaktu koji bi zauvijek mogao zaustaviti ratove između Templara i Assassina. Kako bi pak uspio u tome, Ezio koristi relikvije koje mu omogućuju oživljavanje Altairovih iskustava i tu započinje dio igre kroz koji ćemo upravljati Altairom.

 

Kroz posljednji dio igre igrač će preuzeti ulogu Desmonda Milesa u sadašnjem vremenu. Miles je naime zapeo u stanju kome, priključen na Animusu unutar kojega je pronašao tzv. 'safe mode' poznat pod imenom 'Black Room'.

 

Sudeći prema informacijama, očekuje nas još jedno izvrsno Assassins Creed iskustvo!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije