http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZAPOČELA BF3 BETA

Obavezna nadogradnja grafičkih drivera prije igranja Battlefielda 3

Battlefield 3
AMD i nVidia izdaju posebnu ediciju grafičkih drivera povodom izlaska najisčekivanijeg FPS-a godine

Još do prije nekoliko godina nVidia i tadašnji ATI redovito su izbacivali nove i prilagođene verzije svojih grafičkih drivera, samo kako bi željno isčekivani FPS što bolje radio. Bilo je tu i prljavih trikova: česti su bili slučajevi kada je jedna od konkurentnih tvrtki isključivala neke procese koji su se odvijali u pozadini igre kako bi se najnoviji super-hit najbolje vrtio upravo na njihovoj kartici.

 

Ti običaji posljednjih su godina gotovo isčezli, no vraćaju se i to zbog najisčekivanijeg FPS-a godine - Battlefielda 3.

 

Naime, upravo danas započinje beta testiranje Battlefielda 3 i nVidia je već izdala beta verziju svojih drivera, upravo kako bi beta BF3 radila što bolje. Driveri navodno na nekim računalima poboljšavaju performanse i do 38%. AMD će pak svoje drivere izdati krajem ovoga tjedna.

 

Poboljšavaju li novi driveri zaista toliko drastično performanse? Najvjerojatnije ne, jer i nVidia i AMD žele BF3 iskoristiti i za vlastitu promociju, no vjerujemo da ćete ipak imati nekakvu korist od novih drivera, pa makar vrlo malu.  

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije