http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GOLIŠAVI N4S

Need for Speed i – manekenke

therun
Kako bi privukli što veću publiku, u EA su odlučili u igru vjerno prenijeti dva svjetski poznata modela donjega rublja

'Postoji samo nekoliko kompanija koje podižu ljestvicu uzbuđenja i inovativnosti sa svakim novim proizvodom i EA stoji na vrhu te liste. Zbog toga smo vrlo uzbuđeni što će Sports Illustrated Swimsuit biti dio najnovijeg dijela Need for Speed franšize.' – izjavio je Frank Wall, dopredsjednik i izdavač Sports Illustrated magazina.

 

No, sigurno se pitate - što je to Sports Illustrated i kakve, dovraga, ima veze s Need for Speedom!? Hm, pa – nikakve. Radi se o magazinu namijenjenom pretežito muškoj publici. U prijevodu – radi se o magazinu u kojoj je teže vidjeti obučenu nego polugolu žensku osobu.

 

Da vas više ne držimo u isčekivanju, radi se jednostavo o sljedećemu: u igru će vjerno biti prenešena dva modela za kupaće kostime – Irina Shayk i Chrissy Teigen. Zauzvrat, Need for Speed ćete moći kupiti po nešto nižoj cijenu u kompletu s magazinom te making-of DVD-om. 

 

Da nije smiješno, bilo bi tužno, a EA se potrudio napraviti i mali video:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije