http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ALIJANSA I HORDA UZ ROCK

Foo Fighters zatvaraju ovogodišnji BlizzCon

foof
Nakon što su to prošle godine odradili Tenacious D, ove će godine tradicionalni BlizzCon zatvoriti Foo Fighters

BlizzCon je tradicionalni event koji Blizzard organizira svake godine kako bi upoznao kritiku i publiku s daljnjim planovima i projektima, dok ga fanovi pohode prije svega – zbog druženja. S obzirom na veličinu kompanije kao što je Blizzard, i BlizzCon s godinama postaje sve veći, pa je tako prošle godine za zatvaranje eventa angažiran Tenacious D, bend Jacka Blacka.

 

Ove je pak godine Blizzard angažirao Foo Fighterse koji su nedavno izdali iznimno uspješni album 'Wasting Light'.

 

'Prilično smo sigurni da će u budućnosti glazbeni povjesničari na BlizzCon 2011 gledati kao na neosporivi vrhunac bogate karijere Foo Fightersa.' - izjavio je mrtav-ozbiljan frontmen Foo Fightersa i nekadašnji bubnjar Nirvane Dave Grohl.

 

Zanimljivo, upravo je Grohl prošle godine bio gost Tenacious D-u s kojima je zasvirao na bubnjevima.

 

Ako ste obožavatelj Foo Fightersa, njihov nastup 22. listopada moći ćete pogledati i preko live streaminga, no nažalost – ne besplatno.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije